gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Спорт

PDF Print E-mail

Written by %s scytalemk

POSTED ON 17 December 2017

SHARE
There are no translations available.

Македонски Брод претставува град со спортски дух, спортска култура и спортска традиција.

Уште од поодамна во М.Брод се игра фудбал, и во поскоро време се развиваат и други спортови. Тоа се карате и мал фудбал.
Секоја година во периодот на месец Август се одржува традиционален турнир во мал фудбал. Постојат неколку спортови кои оствариле високи резултати.Сите спортски настани се случуваат на градскиот стадион или во салата на СУЦ  "Св. Климент Охридски".

 

 

Language Јазик

English

Latest video

Easter 2011 Makedonski Brod

Facebook Фан страна

Calendar of events

M T W T F S S
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Visitors

Today39
Yesterday85
Week704
Month1697
Total115370

од 4.11.2010 год.