gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Известување од Комората на извршители на РМ

PDF Print E-mail

Written by %s Општина

POSTED ON 18 July 2018

SHARE
There are no translations available.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,

Ве известуваме дека во вашата општина ќе присуствуваат извршители на ден 13.07.2018 година - петок, делегирани согласно Годишниот распоред за 2018 година.

Ве молиме да им обезбедите соодветни простории како би можеле да ја вршат својата законска должност - прием на барања за извршување од физички лица согласно член 36 став 1 од ЗИ.


Со почит,

Кристина Терзиевска Вучевска

Комора на извршители на РМ

ул.„Костурски херои“ бр.66/4 Скопје

тел.02 3239 877

Сподели

Latest video

Easter 2011 Makedonski Brod

Facebook Фан страна

Calendar of events

M T W T F S S
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Visitors

Today0
Yesterday64
Week140
Month922
Total131869

од 4.11.2010 год.