gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Вести


Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
1 Изградба на дел од регионален пат Општина 911
2 Известување Општина 1038
3 Отчет на Градоначалникот на Општина Македонски Брод за реализирани проекти за период 2013-2017 година Општина 2383
4 Соопштение Општина 3059
5 ОБЈАВА Општина 3452
6 Објава за издадена Нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола Општина 3397
7 Објава за издадена Б-интегрирана еколошка дозвола Општина 3741
8 Објава на Нацрт - Б интегрирана еколошка дозвола Општина 3637
9 Објава на Барање за Б-ИСКЗ Општина 3700
10 Оглас за распределба на возни редови по превозници Општина 1076
11 Известување Општина 3767
12 Конкурс за најубаво украсен новогодишен двор Општина 3990
13 Јавен увид по Нацрт Извештај за стратегиска оценка на животната средина по Нацрт Регионалниот план за управување со отпад за Југозападниот регион Општина 4104
14 Објава на Барање за Б-интегрирана еколошка дозвола од Хаби градба Општина 3941
15 Објава број 23/16 за отуѓување на градежно земјиште Општина 4378
16 Проект за подобрување на општински услуги - МСИП ИПА инвестициски грантови Општина 4929
17 Отворен повик број 01/2016 Општина 5333
18 Посета на најмалите на општината Општина 5272
19 Известување Општина 5061
20 Проект за подобрување на општински услуги - МСИП Општина 4939

Најново видео

   
Снимка од пуштањето во употреба на мост во близина на село Могилец.

Facebook Фан страна

Календар на настани

Март 2018
П В С Ч П С Н
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Посетители

Денес59
Вчера102
Седмица277
Месец1449
Вкупно123639

од 4.11.2010 год.