gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Општина Македонски Брод


Документи

Подредени по : Име | Датум | Превземања [ Издигнувачки ]

Известување за акција за чистење Известување за акција за чистење

популарно!
Датум: 10/14/2014
Изменето на: 10/14/2014
Големина: Unknown
Превземања: 534


Карта на Македонски Брод Карта на Македонски Брод

популарно!
Датум: 10/03/2014
Изменето на: 10/03/2014
Големина: Unknown
Превземања: 575


Извештај за стратегиска оцена на животната средина Извештај за стратегиска оцена на животната средина

популарно!
Датум: 03/07/2014
Изменето на: 03/07/2014
Големина: Unknown
Превземања: 643

Извештај за стратегиска оцена на животната средина за урбанистички план вон населено место Ижиште м.в.Долно Ижиште за изградба на резервоари Одлука за изработка на Извештај за стратегиска оцена Одлука за изработка на Извештај за стратегиска оцена

популарно!
Датум: 03/07/2014
Изменето на: 03/07/2014
Големина: Unknown
Превземања: 626

Одлука за изработка на Извештај за Стратегиска оцена на животната средина по Нацрт-Урбанистичкиот План вон населено место - склад за нафтени деривати на н.м.„Долно Ижиште, општина Македонски Брод, со тех.бр.22/14 изработен од ДООЕЛ „Перкан-Проект“ од Прилеп


Извештај за стратегиска оцена на животната средина Извештај за стратегиска оцена на животната средина

популарно!
Датум: 10/26/2012
Изменето на: 12/13/2012
Големина: Unknown
Превземања: 777

Извештај за стратегиска оцена на животната средина за ЛУПД за изградба на стопански комплекс за производство на неметални минерали со основна класа на намена Г2-лесна и незагадувачка индустрија и компатибилни класи на намена на основната класа на намена на КП 11-дел, КП 25-дел, КП 26, КП 27-дел и КП 28-дел, М.В. БАБИН ДОЛ КО Девич, Општина Македонски Брод - Нацрт верзија

Страница 1 од 3

Најново видео

   
Снимка од пуштањето во употреба на мост во близина на село Могилец.

Facebook Фан страна

Календар на настани

Април 2018
П В С Ч П С Н
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Посетители

Денес41
Вчера68
Седмица270
Месец1483
Вкупно125701

од 4.11.2010 год.