gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Одделение за внатртешна ревизија


Документи

Подредени по : Име | Датум | Превземања [ Издигнувачки ]

Конечен извештај - Ревизија на регуларност на процесот на отуѓување на градежно земјиште Конечен извештај - Ревизија на регуларност на процесот на отуѓување на градежно земјиште

популарно!
Датум: 02/12/2016
Изменето на: 02/12/2016
Големина: Unknown
Превземања: 414

Конечен извештај - Ревизија на регуларност на процесот на отуѓување и давање под закуп на градежно земјиште

Конечен извештај за извршена ревизија на системот на интерни контроли кај јавните набавки Конечен извештај за извршена ревизија на системот на интерни контроли кај јавните набавки

популарно!
Датум: 02/12/2016
Изменето на: 02/12/2016
Големина: Unknown
Превземања: 474

Конечен извештај за извршена ревизија на системот на интерни контроли кај јавните набавки на Општина Македонски Брод за 2013 година

Конечен извештај - Ревизија на системот на внатрешни контроли на процесот на утврдување и наплата на Конечен извештај - Ревизија на системот на внатрешни контроли на процесот на утврдување и наплата на

популарно!
Датум: 02/11/2016
Изменето на: 02/11/2016
Големина: Unknown
Превземања: 429

Конечен извештај - Ревизија на системот на внатрешни контроли на процесот на утврдување и наплата на даночни приходи и комунални такси во Општина Македонски Брод

Конечен извештај - Ревизија на системот на внатрешни контроли на процесот на буџетирање Конечен извештај - Ревизија на системот на внатрешни контроли на процесот на буџетирање

популарно!
Датум: 02/11/2016
Изменето на: 02/11/2016
Големина: Unknown
Превземања: 402

Конечен извештај - Ревизија на системот на внатрешни контроли на процесот на буџетирање на Општина Македонски Брод

Најново видео

   
Снимка од пуштањето во употреба на мост во близина на село Могилец.

Facebook Фан страна

Календар на настани

Октомври 2018
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Посетители

Денес18
Вчера50
Седмица18
Месец1122
Вкупно137364

од 4.11.2010 год.