gototopgototop

Детали за Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за содржината на проектите,

PropertyValue
Име:Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за содржината на проектите,
Опис:

Правилник за изменување и дополнување на Правилникот за содржината на проектите, означувањето на проектот, начинот на заверка на проектот од страна на одговорните лица и начинот на користење на електронските записи

Име на датотека:Link to edit?usp=sharing
Големина: Unknown
Тип:com/file/d/0B2hRQ89bUDUjTUU2OGdWNDQyZFU/edit?usp=sharing (Mime Тип: link)
Креатор:zlatkomb
Креирано на: 06/25/2013 15:25
Прегледи:Everybody
Одржувано од:Editor
Превземања:807 Превземања
Последни измени на: 06/25/2013 15:28
Почетна: