gototopgototop

Детали за Правилник за начинот на спроведување на постапката за добивање на одобрение за градење

PropertyValue
Име:Правилник за начинот на спроведување на постапката за добивање на одобрение за градење
Опис:

Правилник за начинот на спроведување на постапката за добивање на одобрение за градење на електронски начин („Службен весник на Република Македонија“ број 80/2013)

Име на датотека:Link to edit?usp=sharing
Големина: Unknown
Тип:com/file/d/0B2hRQ89bUDUjTV9GTVhQamJSckE/edit?usp=sharing (Mime Тип: link)
Креатор:zlatkomb
Креирано на: 06/25/2013 17:00
Прегледи:Everybody
Одржувано од:Editor
Превземања:833 Превземања
Последни измени на: 06/25/2013 17:05
Почетна: