gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Gallery | of pictures
    Display  # 
Gallery Description
Панорами Овде можете да ги видете природните убавини на нашата општина
Изграден мост на Мала река во с.Самоков Слики од мостот во с.Самоков
Асфалтирање Лоштица и М.Тито Слики од асфалтирањето
Асфалтирање - Лоштица Подготовка за асфалтиране на улици на дел од градското подрачје.
Асфалтирани улици 2010 година Слики од асфалтирани улици 2010 година
Културно - верски знаменитости Култорно - верски знаменитости
Новогодишни пакетчиња за децата (30,12,2010) Децата со новогодишните пакетчиња
Пешачки мост на р.Треска Изградба на пешачкиот мост на реката Треска
Посети Посети на делегации
Поставување на камен-темелник на новата спортска сала Слики од поставување на камен-темелникот 19.11.2010 година
Слики од „Костенијада 2010“ Слики од Костенијадата 27.11.2010
Уредување на централно градско подрачје На сликите се гледа почетокот на работите на централното градско ...
Централно градско подрачје Слики од централното градско подрачје
Пештера „Слатински извор“ Слики од пештерата „Слатински извор“
Администрација Општинска администрација
Брод 2010 Првата фаза од реконструкцијата на плоштадот во Македонски Брод
Асфалтирање на улица „Илија Игески-Цветан“ Слики од ул.„Илија Игески Цветан“
Асфалтиран крак од ул.„7-ми Септември“ Слики од асфалтирање на крак од ул.„7-ми Септември“
Изградба на спортска сала Од изградбата на спортска сала во СОУ „Св.Наум Охридски“
Костенијада 2011 година Слики од „Костенијада 2011“
 
  •  Start 
  •  Prev 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 3

Latest video

Easter 2011 Makedonski Brod

Facebook Фан страна

Calendar of events

M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Visitors

Today18
Yesterday50
Week18
Month1122
Total137364

од 4.11.2010 год.