gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Галерија | на слики
    Display  # 
Галерија Опис
Панорами Овде можете да ги видете природните убавини на нашата општина
Изграден мост на Мала река во с.Самоков Слики од мостот во с.Самоков
Асфалтирање Лоштица и М.Тито Слики од асфалтирањето
Асфалтирање - Лоштица Подготовка за асфалтиране на улици на дел од градското подрачје.
Асфалтирани улици 2010 година Слики од асфалтирани улици 2010 година
Културно - верски знаменитости Култорно - верски знаменитости
Новогодишни пакетчиња за децата (30,12,2010) Децата со новогодишните пакетчиња
Пешачки мост на р.Треска Изградба на пешачкиот мост на реката Треска
Посети Посети на делегации
Поставување на камен-темелник на новата спортска сала Слики од поставување на камен-темелникот 19.11.2010 година
Слики од „Костенијада 2010“ Слики од Костенијадата 27.11.2010
Уредување на централно градско подрачје На сликите се гледа почетокот на работите на централното градско ...
Централно градско подрачје Слики од централното градско подрачје
Пештера „Слатински извор“ Слики од пештерата „Слатински извор“
Администрација Општинска администрација
Брод 2010 Првата фаза од реконструкцијата на плоштадот во Македонски Брод
Асфалтирање на улица „Илија Игески-Цветан“ Слики од ул.„Илија Игески Цветан“
Асфалтиран крак од ул.„7-ми Септември“ Слики од асфалтирање на крак од ул.„7-ми Септември“
Изградба на спортска сала Од изградбата на спортска сала во СОУ „Св.Наум Охридски“
Костенијада 2011 година Слики од „Костенијада 2011“
 
Страница 1 од 3

Најново видео

   
Снимка од пуштањето во употреба на мост во близина на село Могилец.

Facebook Фан страна

Календар на настани

Јануари 2018
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Посетители

Денес31
Вчера96
Седмица402
Месец1163
Вкупно139021

од 4.11.2010 год.