gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
Галерија | на слики
    Display  # 
Галерија Опис
Мост во село Слатина Слики од свеченото пуштање на мостот во С.Слатина
Почеток на изградба на пешачка патека Слики од почетокот на изградбата на пешачката патека
Изграден мост во с.Д.Манастирец Пуштање на мост во с.Д.Манастирец
Почеток на изградба на патен правец Р-104 с.Лупште Почеток на изградба на патен правец Р-104 с.Лупште
Изграден мост на Ковачка река Слики од мостот на Ковачка река
Слики - мост во с.Долно Зркле Слики од пуштањето во употреба на мост во с.Долно Зркле
Посета на амбасадорот на САД на Општина Македонски Брод Слики од посетата на амбасадорот на САД во Република Македонија н...
„Костенијада“ 2013 година Слики од „Костенијада“ 2013 година
Слики од пуштањето на патот за с.Требовље Слики од пуштањето на патот за с.Требовље
Асфалтирање на пат од с.Самоков до с.Ковач Слики од асфалтирање на пат од с.Самоков до с.Ковач
Посета на амбасадорката на Р.Полска Слики од посетата на полската амбасадорка
Асфалтирање на ул.„Маршал Тито“ - крак кон фудбалски стадион Слики од асфалтирање на ул.„Маршал Тито“ - крак кон фудбалскиот с...
Слики оа акцијата „Македонија без отпад 2014“
Тениско игралиште Тениско игралиште
Пробивање на улици во викенд населба Близанско Пробивање на улици во викенд населби Белица, Здуње и Близанско
Нова работна униформа на ТППЕ Нова униформа на Територијалната противпожарна единица
Втор слој на асфалт на крак од ул.„Маршал Тито“ Втор слој на асфалт на крак од ул.„Маршал Тито“
Обележување на хоризонтална сообраќајна сигнализација Обележување на хоризонтална сообраќајна сигнализација
Македонија без отпад 2015
Слики од втора форумска сесија Слики од втората форумска сесија одржана на ден 21.10.2015 година
 
Страница 2 од 3

Најново видео

   
Снимка од пуштањето во употреба на мост во близина на село Могилец.

Facebook Фан страна

Календар на настани

Октомври 2018
П В С Ч П С Н
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Посетители

Денес31
Вчера67
Седмица171
Месец893
Вкупно137135

од 4.11.2010 год.