gototopgototop

Објава број 22/2016 за отуѓување на градежно земјиште

Печати

Напишано од Општина

Испратено на 23 Октомври 2018

Сподели

Објава број 22/2016

за отуѓување на градежно земјиште сопственост на Република Македонија по пат на електронско јавно надавање во Општина Македонски Брод

Комплетната Објава можете да ја погледнете и превземете ТУКА.

Аплицирањето се врши електронски на следната веб страна: http://www.gradezno-zemjiste.mk

Сподели