gototopgototop

Објава за издадена Б-интегрирана еколошка дозвола

Print

Written by %s Општина

POSTED ON 19 July 2018

SHARE
There are no translations available.

Општина Македонски Брод ја информира јавноста дека е издадена Б-интегрирана еколошка дозвола за фирмата Хаби градба с.Суводол.Објавата можете да ја погледнете и превземете ТУКА.

Сподели