gototopgototop

Објава за издадена Нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола

Print

Written by %s Општина

POSTED ON 19 July 2018

SHARE
There are no translations available.

Општина Македонски Брод објавува дека е издадена Нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола за фирмата ДОО ЕУРО Јани Коп.Објавата можете да ја погледнете и превземете ТУКА.

Сподели