gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Вести


Филтер по Наслови     Прикажи # 
# Наслов на артиклот Автор Кликови
1 Известување Општина 15
2 Отчет на Градоначалникот на Општина Македонски Брод за реализирани проекти за период 2013-2017 година Општина 1281
3 Соопштение Општина 1889
4 ОБЈАВА Општина 2389
5 Објава за издадена Нацрт Б-интегрирана еколошка дозвола Општина 2468
6 Објава за издадена Б-интегрирана еколошка дозвола Општина 2728
7 Објава на Нацрт - Б интегрирана еколошка дозвола Општина 2752
8 Објава на Барање за Б-ИСКЗ Општина 2840
9 Оглас за распределба на возни редови по превозници Општина 771
10 Известување Општина 2900
11 Конкурс за најубаво украсен новогодишен двор Општина 3068
12 Јавен увид по Нацрт Извештај за стратегиска оценка на животната средина по Нацрт Регионалниот план за управување со отпад за Југозападниот регион Општина 3132
13 Објава на Барање за Б-интегрирана еколошка дозвола од Хаби градба Општина 2966
14 Објава број 23/16 за отуѓување на градежно земјиште Општина 3397
15 Проект за подобрување на општински услуги - МСИП ИПА инвестициски грантови Општина 4051
16 Отворен повик број 01/2016 Општина 4281
17 Посета на најмалите на општината Општина 4278
18 Известување Општина 4213
19 Проект за подобрување на општински услуги - МСИП Општина 4051
20 Известување Општина 3789

Најново видео

   
Снимка од пуштањето во употреба на мост во близина на село Могилец.

Facebook Фан страна

Календар на настани

Декември 2017
П В С Ч П С Н
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Посетители

Денес32
Вчера96
Седмица494
Месец1605
Вкупно115278

од 4.11.2010 год.