Folder Склучени договори за јавни набавки - 2018 година

Documents

Toggle Title Date
pdf Договор за јавна набавка за осигурување на возила - НОВА ОСИГУРУВАЊЕ (1032 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка за услуги - ДАВОС ИНВЕСТ ДООЕЛ Скопје (1026 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка за услуги - ПЕРКАН ПРОЕКТ ДООЕЛ Прилеп (1037 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка за услуги - ПЕРКАН ПРОЕКТ ДООЕЛ Прилеп (2) (1016 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка за услуги - ПРОЕКТ БИРО ДООЕЛ Охрид (1027 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка на стока - ЈП МАКЕДОНСКИ ШУМИ Скопје (1015 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка на стока - БОКИ КОМПЈУТЕРИ ДООЕЛ Струмица (1015 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка на стока - ЕКОС ДООЕЛ Тетово (1022 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка на стока - ЧАКАРОСКИ ДООЕЛ Кичево (1038 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка на услуги - ЕУРО РОАД ДИЗАЈН ГРУП ДОО Скопје (1015 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка на услуги - МГ ПРОЕКТ ДООЕЛ Скопје (1036 downloads) Popular
pdf Договор за јавни набавки за услуги - ИН-ПУМА ДОО Скопје (1040 downloads) Popular