Јавен повик за предлагање кандидати за членови на Советот на млади на Општина Македонски Брод

Целосниот текст на јавнииот повик за предлагање на кандидати за членови на Советот на млади на Општина Македонски Брод можете да го погледнете и превземете ТУКА.


Print   Email