Соопштение за Поречки средби

Почитувани,

       На ден 08.06.2019 година (Сабота), со почеток во 10:30 часот во село Модриште, ќе се одржат „15-тите Поречки средби“, во организација на Здружението на граѓани „Поречки средби“ од Скопје и со подршка на Локалната самоуправа Македонски Брод.

       Поводот за организирање на оваа манифестација е одбележувањето на 10-ти Јуни - Ден на културата во Република Македонија.

       Комплетното соопштение можете да го погледнете и превземете ТУКА.

 

   


Print   Email