Известување за исправност на вода за пиење

          Почитувани

         Ве известуваме дека водата од водоснабдителниот систем во Македонски Брод е безбедна за пиење.

         Прилог од испитувањето на водата за пиење од овластена институција можете да погледнете и превземете ТУКА.


Print   Email