Повик за поднесување на понуди

          Општина Македонски Брод објавува

Повик за поднесување на понуди за Проект за подобрување на општински услуги МСИП - MSIP-NCB-118-19

         Текстот на целосниот Повик за поднесување на понуди можете да го погледнете и превземете ТУКА.


Print   Email