Проект за подобрување на општински услуги MSIP-NCB-118-19

        Општина Македонски Брод објавува тендерска документација за набавка на опрема и возила за подобрување на работата на ЈП „Комунална хигиена“ во рамките на проектот за подобрување на општински услуги MSIP-NCB-118-19.

       Комплетната тендерска документација можете да ја погледнете и превземете ТУКА.


Print   Email