Folder Склучени договори за јавни набавки - 2018 година

Документи

Toggle Наслов Датум
pdf Договор за јавна набавка за осигурување на возила - НОВА ОСИГУРУВАЊЕ (1028 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка за услуги - ДАВОС ИНВЕСТ ДООЕЛ Скопје (1021 download) Popular
pdf Договор за јавна набавка за услуги - ПЕРКАН ПРОЕКТ ДООЕЛ Прилеп (1034 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка за услуги - ПЕРКАН ПРОЕКТ ДООЕЛ Прилеп (2) (1010 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка за услуги - ПРОЕКТ БИРО ДООЕЛ Охрид (1024 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка на стока - ЈП МАКЕДОНСКИ ШУМИ Скопје (1010 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка на стока - БОКИ КОМПЈУТЕРИ ДООЕЛ Струмица (1011 download) Popular
pdf Договор за јавна набавка на стока - ЕКОС ДООЕЛ Тетово (1019 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка на стока - ЧАКАРОСКИ ДООЕЛ Кичево (1037 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка на услуги - ЕУРО РОАД ДИЗАЈН ГРУП ДОО Скопје (1013 downloads) Popular
pdf Договор за јавна набавка на услуги - МГ ПРОЕКТ ДООЕЛ Скопје (1032 downloads) Popular
pdf Договор за јавни набавки за услуги - ИН-ПУМА ДОО Скопје (1036 downloads) Popular