Чипирање на кучиња

Ве известуваме дека можете да го идентфикувате своето куче со микрочип во кое сакате овластено ветеринарно друштво, а листата на истите е објавена на нашата веб страна. Микрочипот и неговата апликација се бесплатни, со напомена дека доколку вашето куче не е вакцинирано против болеста беснило ветеринарното друштво нема да му го алицира чипот. 

Листата на овластени ветеринарни друштва можете да ја погледнете ТУКА.


Печати   Е-пошта