Оглас за барање за прибирање на понуди број 2/2019

          Почитувани,          

          Министерството за труд и социјална политика објавува Оглас за барање за прибирање на понуди за набавка, испорака и монтажа на опрема во Дневен центар за деца со пречки во развој во Општина Македонски Брод.

          Огласот можете да го погледнете и превземете ТУКА


Печати   Е-пошта