Оглас

       Врз основа на член 32 став 2 од Одлуката за општински линиски превоз на патници во Македонски Брод број 07-322/11 од 31.03.2010 година („Службен гласник на Општина Македонски Брод“ бр.03/2010), Општина Македонски Брод објавува

ОГЛАС

за распределба на возни редови за нови линии и промена на возни редови за одобрени линии по превозници

         Комплетниот Оглас можете да го погледнете и превземете ТУКА.


Печати   Е-пошта