Известување

Ве известуваме дека во ССОУ „Коле Неделкоски“ - Велес во тек е пријавување за обука за професионален пожарникар петто (V) ниво на стручна квалификација.

Заинтересираните кандидати повеќе информации и пријавата можат да ја превземат на следниот линк www.kolenedelkoski.edu.mk

Дополнителни информации можат да се добијат на следниот телефонски број 070 222 218

Печати