Одлука за избор на кандидат за унапредување на административен службеник во Општина Македонски Брод

Одлуката за избор на кандидат за унапредување на администратвен службеник во Општина Македонски Брод можете да ја погледнете и превземете ТУКА.


Печати   Е-пошта