Јавен повик до евидентирани невработени лица

          Врз основа на Договорот за соработка помеѓу Агенцијата за вработување на РСМ (АВРСМ), Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) и Општина Македонски Брод, Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување и услуги на пазарот на трудот за 2019 година, усвоен од Владата на РСМ, Програмата Општинско - корисна работа финансирана од Буџетот на Агенцијата за вработување на РСМ, на ден 05.08.2019 година се објавува 

ЈАВЕН ПОВИК

до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско - корисна работа

          Целосниот текст на јавниот повик можете да го погледнете и превземете ТУКА.


Печати   Е-пошта