Соопштение од Центар за јавно здравје

СООПШТЕНИЕ

          Им се соопштува на граѓаните на Општина Македонски Брод дека на ден 27.08.2019 година во периодот од 20:00 часот до 03:00 часот на територија на Македонски Брод, екипа од Центарот за јавно здравје од Прилеп ќе ја спроведува теристичката (од земја) дезинсекција со цел уништување на комарци.

         Комплетното соопштение можете да го погледнете и превземете ТУКА.


Печати   Е-пошта