Интерен оглас број 02/2019 за пополнување на работно место

     Општина Македонски Брод објавува интерен оглас број 02/2019 за пополнување на работно место со унапредување. Огласот можете да го погледнете и превземете ТУКА.


Печати   Е-пошта