Покана за „Костенијада 2019“

      ОУ Дом на култура Македонски Брод Ве поканува на дванаесетта по ред манифестација „Костенијада 2019“ која ќе се одржи на ден 15.11.2019 година. Агендата од манифестацијата можете да ја погледнете и превземете ТУКА.


Печати   Е-пошта