Одлука за избор на кандидат

          Општина Македонски Брод објавува Одлука за избор на кандидат за унапредување на административен службеник во Општина Македонски Брод.

          Комплетната Одлука можете да ја погледнете и превземете ТУКА.


Печати   Е-пошта