Апел до жителите на Општина Македонски Брод

        Општина Македонски Брод упатува АПЕЛ да се почитуваат препораките и законските одредби на Владата на Република Северна Македонија, препораките од Министерството за здравство, како и препораките од страна на Oпштина Македонски Брод.

          Комплетниот текст на апелот можете да го погледнете и превземетe ТУКА


Печати   Е-пошта