Извадок од Нацрт-записникот од Седницата на Владата на РСМ одржана на ден 16.03.2020 година

          Владата на РСМ на Седницата одржана на ден 16.03.2020 година ги усвои следните заклучоци, мерки и препораки, а во врска со ширењето на болеста COVID-19 (корона вирус).

         Заклучоците, мерките и препораките можете да ги погледнете и превземете ТУКА.

Печати