Извадок од Нацрт-записникот од Седницата на Владата на РСМ одржана на ден 17.03.2020 година

        Владата на РСМ на Седницата одржана на ден 17.03.2020 година ги усвои следните заклучоци, мерки и препораки, а во врска со ширењето на болеста COVID-19 (корона вирус).

        Заклучоците, мерките и препораките можете да ги погледнете и превземете на следниот ЛИНК


Печати   Е-пошта