Извадок од Нацрт-записникот од Седницата на Владата на РСМ одржана на ден 18.03.2020 година

         Владата на РСМ на седницата одржана на ден 18.03.2020 година ги усвои следните заклучоци, мерки и препораки, а во врска со ширењето на болеста COVID-19 (корона вирус).

          Заклучоците, мерките и препораките можете да ги погледнете и превземете ТУКА.

 

Печати   Е-пошта