Донација на Друштвото ПАКУНГ ДООЕЛ Скопје

          Друштвото ПАКУНГ ДООЕЛ Скопје како општествено одговорна компанија со одлука број 0306-310/2020, донира на Општина Македонски Брод: маски за лице за повеќекратна употреба вкупно 120 парчиња и дезинфектант за раце ПАКОСАЛ 1000 мл - вкупно 55 парчиња, а во врска со новонастанатата ситуација во нашата земја со COVID - 19.


Печати   Е-пошта