Понуда за студирање по промотивни цени и плаќање на школарина на 10 рати

          Почитувани,

          Искористете ја оваа промотивна понуда и доверете го образованието за Вас и Вашите најблиски во сигурни раце. Изберете долгогодишно искуство, стручност и квалитет.
          ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ Скопје Ви овозможува да стекнете знаење и вештини за најбараните професии на пазарот на труд. Доколку не сте го завршиле Вашето високо образование, сега е вистинскиот момент да го направите тоа и да изберете студиска програма спрема Вашите потреби и планови за професионален развој.
      Воедно, доколку имате завршено високо образование, Мастер студиите од II циклус ќе Ви овозможат професионално да се надградите и напредувате во Вашата кариера, или да започнете нова.Искористете попуст од 20% на годишната школарина доколку се запишете во првиот уписен рок 16.04 – 30.06.2020 година и со тоа заштедете време и пари. Без приемен испит, едноставна процедура за упис и административна поддршка.

        Комплетната Понуда можете да ја погледнете и превземете ТУКА.

        Договорот за соработка односно користење на поволности за студирање можете да го погледнете и превземете ТУКА.


Печати   Е-пошта