Јавен оглас до евидентираните невработени лица кои се корисници на гарантирана минимална помош

ЈАВЕН ОГЛАС

          Се повикуваат евидентираните невработени лица корисници на гарантирана минимална помош кои се заинтересирани за учество во обуки за побарувани занимања на пазарот на трудот, да се пријават во работните клубови на центрите за вработување каде се евидентирани како невработени лица најдоцна до 22.10.2020 година.

         Комплетниот оглас можете да го погледнете и превземете ТУКА.


Печати   Е-пошта