Објава на Пријава за учество на Попис на населението, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија

        Општина Македонски Брод ја објавува Пријавата за учество во пописот на населението, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија.

        Пријавата можете да ја погледнете и пополните на следниот ЛИНК.


Печати   Е-пошта