Folder Документи

Документи

Toggle Наслов Датум
pdf Барање за пристап до информации од јавен карактер ( pdf, 78 KB ) (668 downloads) Popular
pdf Ветеринарни друштва овластени за микрочипирање (722 downloads) Popular
default Годишен план за јавни набавки за 2018 година (680 downloads) Popular
default Закон за слободен пристап до информации од јавен карактер (677 downloads) Popular
default Известување (692 downloads) Popular
default Кодекс за административни службеници (684 downloads) Popular
default Листа на информации од јавен карактер (689 downloads) Popular
default Овластено лице за контакт со граѓани кои имаат некаков вид на попреченост (675 downloads) Popular
default Овластено лице за пријавување на неправилности и сомнежи за измама или корупција (675 downloads) Popular
default Упатство за начинот и постапката за спроведување на Законот за слободен пристап до информации (669 downloads) Popular